«

»

09-02-12 Stem op Little Fish song als tune voor podcast

Leuk nieuwtje, een nieuwe Little Fish song zit in de race als openingstune voor de podcast van Inside Home Recording!

IHR verzorgt podcasts met betrekking tot audio engineering en muziekproductie. Aan de hand van hun 100ste aflevering zoeken ze naar een nieuwe tune om hun show mee in te leiden. “I want an old drug” is genomineerd voor deelname, je kunt op deze nieuwe Little Fish track stemmen!!!

Hoe dan? Surf naar mijn pagina op de IHR homepage. Hier kun je de track beluisteren en wat aanvullende info lezen. In de rechterkolom zie je een venster “Sign-in/Registration”. Klik op het tabblad “Register” en vul een username en je mailadres in. Klik op “Register” en ga naar je mailbox. In het mailtje dat je van IHR krijgt staan je username en je password. Keer terug naar mijn pagina op de IHR homepage en log in.

Je kunt nu links boven een aantal sterren toekennen aan de track. Ik zou zeggen, geef het de volle mep :)

 

 
Edit: Deze actie is verlopen. Bedankt voor het stemmen allemaal!